Navigatie

Nieuws

7 november 2012

Qonfy 1.0 ingediend bij Apple!

20 December 2011

Verzekerd 1.0 in de App store! Al uw verzekerings- polissen altijd bij de hand!

13 Januari 2011

LEDwatchapp 1.1 Update: Kortingen, meer horloges, nieuwe graphics!

20 December 2010

LEDwatchapp goedgekeurd! Beschikbaar in de App Store.

6 April 2010

Yubify app beschikbaar in de App Store.

16 December 2009

Alarmeringen iPhone app is te koop in de App Store.

25 Februari 2009

Introductie nieuwe website

iPhone

Vanaf het moment dat Apple in 2008 de SDK beschikbaar stelde is Human Software actief met het ontwikkelen van software voor klanten voor iPhone, iPod en iPad.

Human Software heeft een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van de volgende iPhone Apps:

Qonfy

QonfyQonfy is een nieuwe speler in de we-commerce wereld. Innovatief, creatief ... binnenkort in de App Store!

Qonfy is een tweedehands markt waar je winkels van vrienden en van vrienden van vrienden vindt. Als je een product leuk vindt kan je deze promoten door dat in je eigen winkel te plaatsen.

Het plaatsen van producten in je eigen winkel is gemakkelijk en bovendien gratis. Pak je smartphone, maak een foto en binnen enkele seconden rolt hij over de band in jouw winkel.

Verzekerd

InsurancesStel je voor dat je op reis bent en je hebt ineens je verzekeringsgegevens nodig. Veel mensen laten die thuis, dus dan zit je aardig onthand. Nu is er een iPhone app die dit probleem oplost. Iedere keer dat er een nieuwe verzekeringspolis op de mat valt vul je even de gegevens in in de Verzekeringen iPhone app en je hebt die gegevens vanaf dan altijd bij je!

Verzekerd is vanaf 20 december 2011 beschikbaar in de iTunes AppStore voor slechts € 0.79.

LEDwatchapp

YubifyLEDwatchapp is 's werelds eerste mobiele applicatie met een grote selectie moderne LED (Light Emitting Diode) horloges tegen de beste prijzen. In LEDwatchapp kan met PayPal betaald worden.

Tevens is er een aantal LEDwatches live te zien in de app. De tijd wordt hierin weergegeven zoals op het echte horloge!

LEDwatchapp is vanaf 20 december 2010 gratis beschikbaar in de App Store.

Yubify

Yubify Yubify is het eerste local discovery systeem met plaats én tijd. Yubify geeft live informatie over winkels, hotels, restaurants, musea, films, concerten, treinen en nog veel meer.

Yubify onderscheidt zich van andere applicaties omdat het zoeken gebeurt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd. Het resultaat van je zoekopdracht is daardoor verrassend precies. Het beginpunt van de app is een kaart, je switcht gemakkelijk tussen je huidige en andere locaties. Maar het gaat vooral om de intelligentie die achter de kaart zit: de manier waarop je slim kunt zoeken en filteren op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats en tijd. Om de kwaliteit van de live informatie te waarborgen wordt onder meer samengewerkt met Weekendjeweg.nl, DiningCity.com en Uitburo.

Yubify staat vanaf 6 april 2010 in de App Store.

Alarmeringen

Alarmeringen.nl Alarmeringen.nl is een website waarop meldingen van ambulance, traumahelicopter, brandweer, politie en reddingsmaatschappij real time kunnen worden bekeken. In opdracht van de beheerder van deze website heeft Human Software een iPhone App ontwikkeld die de functionaliteit van de website op de iPhone biedt.

Deze app staat vanaf 16 december 2009 in de App Store.

Design provided by Free Web Templates - your source for free website templates